LifeStride Eclipse Women's Sandals rVZQO4

SKU62632383
LifeStride Eclipse Women's ... Sandals rVZQO4
LifeStride Eclipse Women's ... Sandals
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
Galleria Logo
Flair Adrianna Papell FIHWaCd
  • English

You are currently visiting :

Los Angeles
Hello, !
Welcome to your DFS account.

Kingston garandeert de oorspronkelijke klant dat zijn producten vrij zijn van defecten in materiaal en vakmanschap in overeenstemming met de algemene voorwaarden die hierin zijn opgenomen. In navolging van de voorwaarden en beperkingen hieronder uiteengezet, zal Kingston, naar zijn inzicht, tot reparatie of vervanging van elk onderdeel van zijn producten overgaan die als gevolg van ondeugdelijke materialen of vakmanschap defect blijken te zijn. Gerepareerde onderdelen of vervangende producten zullen door Kingston worden geleverd op basis van omruiling, en zullen derhalve nieuw of hersteld zijn. Alle herstelde producten worden getest om er zeker van te zijn dat ze functioneel gelijk zijn aan nieuwe producten. Als Kingston niet in staat is om het product te repareren, dan wel te vervangen, zal hij overgaan tot restitutie of creditering van de huidige waarde van het product op het moment dat aanspraak op de garantie werd gedaan, of de aankoopprijs, welke in waarde het laagst is. Het bewijs van aankoop moet worden verstrekt met daarop de datum en plaats van aankoop, de omschrijving en de aankoopprijs van het product.

Deze beperkte garantie dekt geen schade aan het product als gevolg van onjuiste installatie, onbedoelde situatie (ongeluk), verkeerd gebruik, misbruik, natuurlijke rampen, onvoldoende of overmatige elektrische voeding, abnormale mechanische of omgevingsomstandigheden, of elke ongeautoriseerde demontage, reparatie of modificatie. Deze beperkte garantie is niet van toepassing als (i) het product niet werd gebruikt in overeenstemming met de bijgeleverde instructies, of (ii) als het product niet gebruikt is voor de beoogde functie.

Deze beperkte garantie geldt ook niet voor producten waarvan de oorspronkelijke identificatie-informatie gewijzigd, uitgewist of verwijderd is, die niet goed behandeld of verpakt zijn, die verkocht zijn als tweedehands, of zijn doorverkocht in tegenstrijd met de geldende wetgeving binnen de V.S. en andere geldende exportwetgeving.

Deze beperkte garantie dekt uitsluitend reparatie, vervanging, restitutie of tegoedstelling voor defecte producten van Kingston, zoals hierboven vermeld. Kingston is niet aansprakelijk voor, en dekt niet onder garantie, eventuele schade of verlies van welke aard dan ook als gevolg van verlies, beschadiging of aantasting van content of gegevens of enige kosten in verband met het bepalen van de bron van de problemen met het systeem of verwijderen, onderhouden of installeren van Kingston producten. Deze garantie sluit externe partijen, software, aangesloten apparatuur of opgeslagen gegevens uit. Kingston is derhalve niet aansprakelijk voor verliezen of beschadigingen die veroorzaakt zijn door software van derden, aangesloten apparatuur, of opgeslagen gegevens. In geval van aanspraak op de garantiebestaat de enige verplichting van Kingston uit het verstrekken van een restitutie of een reparatie of vervanging van de hardware.

Levenslange productgarantie:** De volgende producten van Kingston vallen onder deze garantie voor de levensduur van het product:

Geheugenmodules, waaronder ValueRAM®, HyperX®, Retail Memory en Kingston systeem-specifiek geheugen; geheugenkaarten (bijv. Secure Digital, Secure Digital HC en XC, CompactFlash, MultiMediaCard, SmartMedia m.u.v. Industrial Temp microSD-kaarten) en Flashadapters.

Vijf jaar garantie: De volgende producten van Kingston vallen onder deze garantie voor een periode van vijf jaar vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke klant: USB DataTraveler®-sticks (m.u.v. de DataTraveler® Workspace), IronKey® USB-sticks en SSDNow® KC100 (Solid State Drives) en Industrial Temp microSD-kaarten.

Garantieperiode van vijf jaar of de restlevensduur van de SSD: De volgende producten van Kingston zijn gedurende een van de volgende perioden gedekt door deze garantie, afhankelijk van de situatie die zich het eerst voordoet: (i) vijf jaar vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke klant: of (ii) tot de datum waarop het gebruik van het station zoals gemeten door Kingston’s implementatie van SMART attribuut 231 “SSD Life Remaining” de genormaliseerde waarde één (1) bereikt zoals gerapporteerd door de Kingston SSD Manager (KSM): SSDNow® DC400 , SSDNow® KC400 en SSDNow® M.2 G.2-serie (SM2280SEG2) en DCP1000*-serie SSD's.

Specificaties van de Kingston SSD Manager (KSM) vindt u in het gegevensblad voor het product en zijn gratis toegankelijk via de Kingston-website op www.kingston.com/SSDmanager. Een nieuw, ongebruikt product toont een indicatiewaarde voor de slijtage van honderd (100), waarbij een product dat aan de limiet zit van de programmawis-cycli een indicatiewaarde voor slijtage van één (1) toont.

*Voor SSD's uit de DCP1000-serie geldt dat wanneer één of meer van de vier (4) afzonderlijke SSDNow® M.2 SSD's waaruit de DCP1000 bestaat een slijtage-indicatiewaarde van één (1) heeft, het product niet langer onder deze garantie valt.

Drie jaar garantie: De volgende producten van Kingston vallen onder deze garantie voor een periode van drie jaar vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke klant: DataTraveler 2000, HyperX SSD (FURY, Savage en Predator) SSDNow® (Solid State Drives), m.u.v. SSD's uit de serie SSDNow® DC400, SSDNow® KC100, SSDNow® KC400, SSDNow® S200/30GB, SSDNow® SMS200/30GB, SSDNow® UV300, SSDNow® UV400, SSDNow® DCP1000 en SSDNow® M.2 G.2 (SM2280SEG2).

Garantieperiode van drie jaar of de restlevensduur van de SSD: De volgende producten van Kingston zijn gedurende een van de volgende perioden gedekt door deze garantie, afhankelijk van de situatie die zich het eerst voordoet: (i) drie jaar vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke klant: of (ii) tot de datum waarop het gebruik van het station zoals gemeten door Kingston’s implementatie van SMART attribuut 231 “SSD Life Remaining” de genormaliseerde waarde één (1) bereikt zoals gerapporteerd door de Kingston SSD Manager (KSM): SSD's uit de serie SSDNow® UV300.

Specificaties van de Kingston SSD Manager (KSM) vindt u in het gegevensblad voor het product en zijn gratis toegankelijk via de Kingston-website op www.kingston.com/SSDmanager. Een nieuw, ongebruikt product toont een indicatiewaarde voor de slijtage van honderd (100), waarbij een product dat aan de limiet zit van de programmawis-cycli een indicatiewaarde voor slijtage van één (1) toont.

Twee jaar garantie: De volgende producten van Kingston vallen onder deze garantie voor een periode van twee jaar vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke klant: SSDNow® S200/30GB, SSDNow® SMS200/30GB, DataTraveler® Workspace, DataTraveler® Bolt Duo, MobileLite® Wireless - Gen 3, MobileLite® Wireless - Gen 2, MobileLite® Reader, microSD Reader, HyperX™ Cloud headset (m.u.v. gratis promotie-artikelen die zijn inbegrepen in het pakket), HyperX™ muismatten, Nucleum™, HyperX™ toetsenborden, HyperX™ muizen en producten die vallen onder het Kingston Customization Program. Producten die vallen onder het Kingston Customization Program zijn gelimiteerd aan credit of restitutie gedurende de garantieperiode van twee jaar. In sommige situaties kan Kingston naar eigen goeddunken ervoor kiezen om defecte producten die onder het Kingston Customization Program vallen te vervangen met functioneel vergelijkbare producten.

Een jaar garantie: De volgende producten van Kingston vallen onder deze garantie gedurende één jaar vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke eindgebruiker: MobileLite® Wireless - Gen 1, DataTraveler® Accessoirekit, Wi-Drive®, TravelLite® SD/MMC Reader en HyperX™ Koeler.

Garantieperiode van zes maanden: de volgende producten van Kingston vallen onder deze garantie gedurende zes maanden vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke eindgebruiker:: HyperX™ Cloud, Core en Cloud II Headsetaccessoires, waaronder afneembare microfoons, oordoppen, controleboxen, verlengkabels met dubbele stekkers van 3,5 mm, pc-verlengkabels, splitterkabels voor headsets, vliegtuigadapters voor headphones en draagtassen van mesh.

Garantie van negentig dagen: De volgende producten van Kingston vallen onder deze garantie voor een periode van negentig dagen vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke klant: Herstelde HyperX™ headsets.

In het geval dat een product niet meer gemaakt wordt, zal Kingston, naar eigen inzicht, het product repareren, aanbieden het product te vervangen voor een functioneel vergelijkbaar product of zorgen voor restitutie van de aankoopwaarde of de huidige waarde van het product, welke daarvan het laagst is.

Gerepareerde of vervangen producten zullen door deze beperkte garantie gedekt blijven voor de resterende duur van de oorspronkelijke garantieperiode, of negentig (90) dagen, welke daarvan het langste duurt.

Deze beperkte garantie geldt alleen voor de oorspronkelijke klant en is onderhevig aan de voorwaarden en eisen van de productgarantie hierin beschreven. Deze beperkte garantie is niet overdraagbaar. Voor producten die zijn aangeschaft als onderdeel van een pakket geldt dat het pakket als geheel moet worden geretourneerd om voor de garantie in aanmerking te komen.

**Levenslange productgarantie wordt gedefinieerd als de normale verwachte gebruiksduur van producten in de sector. De levenslange productgarantie kan echter onderhevig zijn aan de bepalingen van de verschillende landen. Voor Ruslandwordt de levenslange productgarantie bepaald voor een periode van tien (10) jaar vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke eindgebruiker.

Als u tijdens het installeren of het gebruik daarna problemen ondervindt ten aanzien van een product van Kingston, kunt u via de afdeling Technische Ondersteuning met Kingston contact opnemen voordat u uw systeem ter reparatie aanbiedt.

Ga voor ondersteuning op internet naar kingston.com/support.

Kingston biedt zijn klanten wereldwijd ook gratis technische ondersteuning in de taal Engels.

Verenigde Staten en Canada: De technische ondersteuning van Kingston in de Verenigde Staten en Canada kunnen rechtstreeks gebeld worden via: +1 (714) 435-2639, of gratis via: +1 (800) 435-0640.

Europa, Midden-Oosten en Afrika: De technische ondersteuning van Kingston in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, met uitzondering van de landen die elders vermeld staan, kunnen telefonisch benaderd worden door te bellen naar +44 (0) 1932 738888; of ga voor telefoonnummers tegen nationaal tarief naar Top Fashion FlipFlops Havaianas BPRNeqlwY
.

Azië: De technische ondersteuning van Kingston in Azië kan rechtstreeks gebeld worden via:

Fig. 1.

Type 5/6 PDE inhibitors induce apoptosis of CLL PBMCs in vitro.

(A) PBMCs isolated from 14 patients with CLL were cultured for 24 hours in the presence (░) or absence (□) of sildenafil (50 μg/mL). (B) Differential induction of apoptosis in CLL PBMCs by various phosphodiesterase inhibitors (mean percentages ± SEMs). Apoptosis was determined by double staining with FITC-labeled annexin V and PI analysis by flow cytometry. Percentage annexin V cells are calculated as described in “Patients, materials, and methods.” Statistical analysis was performed using the paired Student test (* < .05; ** < .01; *** < .001).

Fig. 2.

Kinetics and dose-response curves of apoptosis induced by PDE inhibitors.

(A) Time-course experiment. (B) Dose-reponse curves (EC) for sildenafil, vardenafil, and MQZ. For both panels, apoptosis was determined as described in the legend to Figure 1 , and results from 1 experiment representative of 2 are shown.

Fig. 3.

No killing effect of sildenafil on normal B cells.

B lymphocytes isolated from one patient with CLL or from one control donor were cultured for 24 hours with increasing concentrations of sildenafil (ranging from 0.5 to 100 μg/mL). Results from 1 experiment representative of 2 are shown. Similar results were obtained with vardenafil.

View this table:
Table 1.

Variations of cAMP levels by PDE inhibitors

We next determined the apoptotic pathway elicited by sildenafil and vardenafil. We found that both drugs induced the cytoplasmic (cell shrinkage and decrease in ΔΨm, as measured by DiOC6 staining) and the nuclear events of apoptosis (appearance of hypodiploid DNA, as detected by PI staining of fixed cells) (Figure Haven Toe Cap Sneakers wK73m
A and data not shown). PDE inhibitor–induced apoptosis was caspase dependent (Figure 4B-C). Apoptosis was abrogated when cultures were grown in the presence of the broad caspase inhibitor z-VAD.fmk (Figure Clyde Sock Rains PUMA fh3fN8NsJC
B), and sildenafil and vardenafil significantly increased the level of active caspase 3 as measured by flow cytometry (Figure 4 C).

Fig. 4.

Sildenafil- and vardenafil-induced apoptosis in CLL B cells is caspase dependent.

(A) B-CLL cells were cultured for 24 hours with or without sildenafil (50 μg/mL). Cell viability was determined by FSC/SSC (i,iv); double staining with FITC-labeled annexin V/PI (ii,v) or by DiOC6 staining (iii,vi). Percentage of dead cells (annexin cells) and percentage viable cells (DiOC6) are also shown. (B) B-CLL cells (n = 2) were cultured as in panel A in the absence or presence of the caspase inhibitor z-VAD.fmk (50 μM). (C) B-CLL lymphocytes were cultured for 24 hours with or without sildenafil (50 μg/mL) or vardenafil (10 μg/mL), and caspase 3 activity was detected by flow cytometry as described in “Patients, materials, and methods.” Results shown are from 1 experiment representative of 3 performed on samples from separate donors.

B-CLL cells undergo rapid and spontaneous apoptosis in vitro, contrasting with their prolonged lifespan in vivo. It was suggested that in vitro apoptosis could be the result of the absence of several humoral and cellular factors present in vivo. Monte Carlo Denim Native Shoes 8YGRA
Relaxed Fit® Evented Borte SKECHERS XMFjKd8sI
The protective role of IL-4 in spontaneous or drug-induced apoptosis has been extensively demonstrated. 27 In agreement with these reports, we here show that IL-4 completely prevented sildenafil-induced apoptosis (Figure Love Affair Seychelles FZnWSx
A). Contact with stromal cells and, more recently, the presence of SDF-1α protected the leukemic cells from undergoing spontaneous apoptosis. 26 28 Similarly, the addition of SDF-1α significantly reduced sildenafil-induced apoptosis. Finally, culture in 10% autologous plasma failed to rescue leukemic B cells from PDE inhibitor–induced apoptotic cell death (Figure 5 B).

Don't wait to be deprived of news before defending it!

Subscribe to the newsletter

Subscribe to the newsletter Reporters without borders

Get involved

Buy the photo album

About

RSF Ecosystem

RSF websites

Kuriel Ivanka Trump YZnfU
© 2016 Reporters without borders